Tıp Fakültesi

Farklı Fakülte Son Sınıf Öğrensi Olup İntörnlüğe Fakültemizde Devam Etmek İsteyen Öğrenciler İçin Duyuru
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığının 24/04/2020 tarih ve E.28286 sayılı “Tıp Fakültesi son sınıf öğrencilerinin uygulama eğitimleri” konulu yazısı gereği 2.maddeyi seçen diğer Fakültelerin öğrencisi olup, ilimizde bulunan ve Fakültemizde intörnlük yapmak isteyenlerin sigortalarının ve  intörn maaşlarının  kendi  Fakültelerince karşılanması koşuluyla 01 Mayıs 2020 Cuma günü saat 17.00’e kadar tipogrenci@akdeniz.edu.tr adresine e-posta olarak ve 04 Mayıs 2020 Pazartesi günü de ıslak imzalı olarak şahsen başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu tarih dışında başvuruları kabul edilmeyecektir.
TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI